ShaYana betekent zonnige, vreugdevolle, balancerende energie. Om anderen deze energie te laten ervaren en deze in zichzelf te ontwikkelen, werkt shaYana vanuit de volgende vier pijlers.

 

Healing,Individuele Therapie en Coaching is  de eerste pijler waarvoor je bij shaYana terecht kunt. Je gaat dan samen op pad metElly de Lezenne Coulander, een ervaren energetisch therapeut en healer. Samen werken we aan de belemmerende emoties en overtuigingen die je tegenhouden volledig tot bloei te komen. Als je dat wilt, kunnen we op zoek gaan naar je persoonlijke karma. Ook kunnen we in de familielijn kijken waar mogelijk familiekarma is ontstaan. Zo kunnen we teruggaan  naar de wortels om van daaruit te schonen en te komen tot innerlijke groei. Als entiteiten – zielen van anderen - een rol spelen dan zoeken we samen naar een oplossing om hen liefdevol los te laten. Je kunt kiezen voor een privé-sessie in de praktijk of telefonisch. Sinds 22 maart 2015 heeft Elly haar eigen telefonische consultlijn 0909-0503 (€ 0,90 per minuut) waar je haar kunt bereiken voor vragen over verleden, heden en toekomst. Voor het beantwoorden van jouw vragen maakt ze gebruik van het unieke Siberische Stenenorakel. Opwww.Keyphone.nl kun je zien of ze on line is.

 

Aanvullend organiseert shaYana binnen de tweede pijler Lichtkringen waar de deelnemers hun individuele krachten bundelen om een helend energieveld te creëren. Dit energieveld heeft een tastbaar positieve invloed op onszelf en onze omgeving. Hierdoor komen we in contact met onze innerlijke belevingswereld en kunnen we andere dimensies ervaren. Het is ook een uitstekende plek om met lichtwerk kennis te maken of je daarin verder te ontwikkelen. In elke lichtkring mogen we van elkaar leren, waardoor we steeds bewuster worden van wie we werkelijk zijn.

 

Yanais een term uit het Boeddhisme/Hindoeïsme en heeft als betekenis voertuig, reis of pas. De derde pijler van shaYana geeft hier vorm aan door Trainingen Intuïtieve Ontwikkeling. Deze worden door het gehele jaar gegeven en betreffen diverse onderwerpen. In deze trainingen maak je contact met energiestromen in jezelf en tussen andere mensen. Je leert intuïtief te voelen, wat een helend effect heeft. Jezelf ontdekken en steeds dichter bij jezelf komen, daar gaat het om in deze trainingen.

 

Als vierde pijler biedt shaYana  de mogelijkheid om in alle rust een heerlijke Massage te ondergaan. Een integratieve massage vindt op de grond plaats en duurt ongeveer een uur. Meestal wordt dan een gedeelte van je lichaam gemasseerd.  De lomi lomi massage is een hele liefdevolle massage afkomstig uit Hawaii. Bij lomi lomi lig je op een massagetafel en wordt je hele lichaam gemasseerd. Omdat deze massage ruim anderhalf uur duurt ben je zo’n twee uur te gast bij shaYana. Met een cadeaubon kun je een ander met deze heerlijke massage verrassen.

 

Nieuw  evenwicht, harmonie, vreugde en vrede in je leven creëren. Dit is het doel van alle vier de pijlers. Samenwerken in een liefdevolle sfeer om je bewust te maken van wie je werkelijk bent en waar je heen gaat. Om los te laten wat niet meer bij je past, zodat je hart (steeds meer) open kan gaan.

 

Artikelen over deze onderwerpen schrijft Elly regelmatig voorwww.gewoon-spiritualiteit.nl en het e-magazine nu1.