21 april                                          Lichtkring

 

12 t/m 14 mei                             Aarde Retraite Verjonging van onze ziel met Judith Moore   

15/16 mei                                    Persoonlijke Readings door Judith Moore

19 mei                                           Lichtkring

28 mei                                          Start Drumcirkel

 

11 juni                                           Workshop Siberisch Stenenorakel

16 juni                                           Lichtkring

17 juni                                           Nepal Experience Day

 

Vrijdagavond 21 april, 19 mei en 16 juni

Lichtkring

Al een paar jaar komen lichtwerkers elke derde vrijdagavond van de  maand in Spier bij elkaar om gezamenlijk een lichtkring te vormen. Tijdens de lichtkring maken we contact met energien van onder meer engelen, meesters en overledenen. We gebruiken deze energien voor heling van onszelf, anderen, overledenen en de aarde. Het is iedere keer weer een verrassing wat er gebeurt. De avond staat open voor iedereen die met lichtwerk bezig wil zijn. Ervaring heb je niet per se nodig. Wel dat je ervoor open staat om met lichtwezens contact te maken.

 

Als je wilt meedoen en je hebt een mooi kristal, breng dat dan mee. Daarmee vormen we in het midden van de kring een altaar waarin je iets kunt leggen wat (opnieuw) opgeladen mag worden.

Meld je wel van te voren even aan.


Tijdstip:                                          20.00 tot uiterlijk 23.00 uur

Locatie:                                          Wijsterseweg 15-6, 9417 TD  Spier

Investering:                                   15,--

Meenemen:                                  pantoffels of warme sokken, flesje water

 

Vrijdagavond 12 t/m zondagmiddag 14 mei

Aarderetraite Verjonging van onze ziel met Judith Moore en Elly de Lezenne Coulander

Dat we contact met de aarde maken in al haar schoonheid, is logisch met de titel Aarderetraite. Onze ziel verjongen gaan we op een speciale manier doen. Je zou het kunnen vergelijken met het defragmenteren van je computer. Alle cookies worden verwijderd. Je harde schijf wordt heringedeeld. Er komt ruimte vrij en je ziel wordt lichter.

 

Dit is wat Judith erover aangeeft:

Er gebeurt iets bijzonders wanneer je je handen op de aarde legt. Als je je erop concentreert, voel je haar levenssap door je heen stromen waardoor een plek in je spirit versnelt. Je spirit voelt de kracht van het leven door het lichaam van de Heilige Moeder stromen. Helaas zijn er heel wat mensen verdwaald op zoek naar deze wijsheid. Iedereen, ook diegenen die verdwaald zijn, kunnen zich (nogmaals) openstellen voor de Heilige Wijsheid van Evenwicht en voor de verbinding die de mensheid heeft verloren. Het is nu tijd, de harten van mensen openen zich en er komt iets nieuws aan. Het barst als het ware naar buiten uit het centrum van Alles Wat Is. Het wekt onze zielen en geneest onze spirits. We worden mensen die heel zijn.  Om te beginnen is het tijd voor een nieuwe manier van respect, respect voor alles wat leeft. Samen reizen we naar de bron van het Heilige Leven. We zullen het leven door ons voelen stromen, als we gewekt worden door de kracht van de Levende Aarde die de Komst van de Nieuwe Wereldvrede aankondigt.

 

De workshop is in het Engels, maar vertaling is altijd mogelijk.

 

Er zijn 16 slaapplaatsen, dus wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan op tijd aan.

 

Tijdstip:                                          vrijdag 12 mei 19.00 uur tot zondag 14 mei 16.00 uur

Locatie:                                           De Amberij, Marsweg 6, 9418 PT Wijster            

Investering:                                   aanmelding vr 1 april 325,-- inclusief catering en overnachting

na 15 april 350,-- inclusief catering en overnachting

 

Maandag 15 en dinsdag 16 mei

Persoonlijke readings door Judith Moore

Op maandag 15 en dinsdag 16 mei is er s morgens en s middags de mogelijkheid voor een persoonlijke reading door Judith. Deze duurt een half uur Als je een persoonlijke reading van Judith wilt, stuur dan een mailtje met je voorkeursdatum en tijdstip. Er is beperkt plaats en de planning gaat op volgorde van binnenkomst. Wil je verzekerd zijn van een reading, reageer dan snel.

 

Locatie:                                          Wijsterseweg 15-6, 9417 TD  Spier

Investering:                                   60,--

Meenemen:                                  zo mogelijk een usb-stick waarop de reading gezet kan worden

 

Zondagmiddag 28 mei

Startdrumcirkel

De drumcirkel start weer op 28 mei. Zolang het goed weer blijft zoeken we elke laatste zondagmiddag van de maand een mooie plek in de natuur om met elkaar te drummen. We luisteren naar elkaars ritme. We reageren op elkaars geluid en zo vormen we een gezamenlijk ritme in verbinding met de natuur. Bij slecht weer drummen we binnen. Wil je meedoen, meld je dan wel van te voren even aan.


Tijdstip:                                          15.00 tot 17.00 uur

Verzamelplek:                               Wijsterseweg 15-6, 9417 TD  Spier of andere door te geven plek

Investering:                                   geen

Meenemen:                                  drum, flesje water, iets om op te zitten

 

Zondag 11 juni

Workshop Siberisch Stenenorakel

De stenenwereld is de alleroudste op aarde. Stenen bezitten dan ook informatie over miljoenen jaren. Van die oeroude kennis maakten sjamanen in de bergen van Altai (Siberi) gebruik door met stenenorakels te werken. Door met de stenen te gooien kregen ze  informatie over je verleden, heden en toekomst en ook over je spirituele ontwikkeling. Mensen uit de stam gingen daarom regelmatig naar de sjamaan om advies te vragen over verschillende onderwerpen, zoals gezondheid, werk, geld, relaties. Met dat advies konden ze zich voorbereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden of heden oplossen.

 

Siberische sjamanen hebben het orakelen met de stenen naar Nederland gebracht en in deze workshop leer je zelf te orakelen. Voor je eigen stenenorakel heb je 12 steentjes met een grootte van 1 cm en 1 steen van ongeveer 5 tot 10 cm (hij moet makkelijk in de hand liggen) nodig. Als je op zoek gaat naar de stenen, concentreer je dan op het orakel.

 

Tijdens de workshop krijg je uitleg over de plattegrond waarop de steentjes worden gegooid. Nadat de betekenis van de steentjes is uitgelegd, worden ze in de loop van de dag ingewijd. Natuurlijk is er ook tijd om met je orakel te oefenen, want alleen door oefening leer je de steentjes en de plattegrond te interpreteren. Je kunt het orakel voor jezelf en ook voor anderen gebruiken. Je krijgt een geplastificeerde plattegrond en een boek met een duidelijke beschrijving van het orakel mee.

 

Tij dstip:                                         10.00 tot 17.00 uur

Meenemen:                                 pantoffels of warme sokken voor binnen, flesje water,

   pen en papier, iets om te delen voor de lunch

Locatie:                                         Wijsterseweg 15-6, 9417 TD  Spier

Investering:                                  85,-- inclusief plattegrond voor orakel en syllabus

 

Zaterdag 17 juni

Nepal Experience Day

 

Een gewone Nederlandse vrouw heeft een bijzondere missie in Nepal. Het bouwen van een kindertehuis in Nepal. Om Nepalese kinderen onderdak en goed onderwijs te geven. Deze vrouw heet Jolanda Bijl en zij is het middelpunt op de Nepal Experience Day waar zij haar boeiende verhaal vertelt. Er is voor elk wat wils. Er is een markt met Nepalese producten. Je kunt Nepalese gerechten proeven. Ook vind je er stands van vrienden van Nepali Children. De hele middag zijn er diverse activiteiten, zoals workshops, modeshow, hennep tatoeages, healings, massages, loterij, kinderactiviteiten. De opbrengst van deze dag is bestemd voor het kindertehuis.

De Nepal Experience Day wordt georganiseerd door Nepali Children. Meer informatie vind je op www.nepalichildren.com. ShaYana is deze middag aanwezig en sponsort dit mooie initiatief. Ik zie er naar uit je daar te ontmoeten.

 

Tijdstip:                                          13.00 tot 17.00 uur

Locatie:                                           Zuideinde Oost 10, Kamperveen